Suomen Lantionpohjan Fysioterapeutit ry

Tervetuloa tutustumaan lantionpohjan fysioterapiaan.

Suomen Lantionpohjan Fysioterapeutit ry on perustettu vuonna 1993, jolloin yhdistyksen nimi oli Suomen Urogynekologinen Fysioterapiayhdistys. Nimi vaihtui muutama vuosi perustamisen jälkeen Suomen Kontinenssifysioterapiayhdistykseksi ja vuonna 2008 yhdistyksen vuosikokous muutti nimen nykyiseksi. Yhdistys on Suomen Fysioterapeutit ry:n erikoisalayhdistys, ja jäsenemme ovat asianmukaisesti koulutettuja, laillistettuja fysioterapeutteja, joiden toimialana on koko maa.

Yhdistyksemme tarkoituksena on toimia jäsenten yhdyssiteenä, seurata ja kehittää lantionpohjan fysioterapiaa ja sen tutkimustyötä. Hallitus hyväksyy uudet varsinaiset jäsenet jäsenanomusten perusteella. Kannattajajäseneksi voidaan valita yksityisiä henkilöitä ja oikeuskelpoisia yhteisöjä. Jäsenhakemukset osoitetaan yhdistyksen sihteerille. Jäsenmäärämme on noin 300.

Yhdistys tiedottaa jäsenkirjeissä, www-sivuillaan, alan lehdissä ja koulutustilaisuuksissa ja toimii yhteistyössä alan kotimaisten ja ulkomaisten järjestöjen kanssa. Hallituksen jäseniltä saat lisätietoa toiminnasta.

Jäsenmaksut vuonna 2024

Yhdistyksemme jäsenmaksu on voimassa vuosikokousten välisen ajan.
Varsinainen jäsen 30 €
Kannattajajäsen (henkilö) 30 €
Kannattajajäsen (yhteisö) 60 €.

Vuoden 2024 jäsenmaksun eräpäivä on 30.4.2024. Jäsenmaksu maksetaan Evention kautta.